0

Tervetuloa Avaten vuosijuhlaan sunnuntaina 27.11.2022 klo 17.00 alkaen Villa Kiveen! 

Marraskuiseen hämärään on tarjolla iloa ja valoa Avaten vuosijuhlassa. Kutsumme Näyttelijäliiton, Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry:n ja Suomen näytelmäkirjailijat ja käsikirjoittajat ry:n jäsenet viettämään yhteistä iltaa audiovisuaalisen alan kuulumisten ja palkintojen parissa. Ohjelmassa on muun muassa jäsenjärjestöjemme palkittujen av-tekijöiden kukittaminen, Avaten tämänhetkisen toiminnan ja uuden toiminnanjohtajan esittely.   

Avaten vuosijuhla on erinomainen tilaisuus tutustua AV-alan muihin keskeisiin tekijöihin ja kuulla viimeisimmät kuulumiset edunvalvonnan rintamalta. Mukavan yhdessäolon lisäksi tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa. Pyydämme ilmoittautumisia tämä lomakkeen kautta 13.11.2022 mennessä: https://forms.office.com/r/USz5u8jMCX 

Lisätietoja vuosijuhlasta toiminnanjohtaja Matti Nummiselta (+358 50 467 0276 / matti.numminen@avate.fi

Tervetuloa juhlimaan kanssamme AV-alaa, 

Karoliina Vanne, puheenjohtaja 

Matti Numminen, toiminnanjohtaja 

Chia Koskinen, asiamies-sihteeri 

Vastaa