Cupore järjestää webinaarin ajankohtaisista tekijänoikeuskysymyksistä audiovisuaalisella alalla

Cupore on tutkinut audiovisuaalisen alan tekijänoikeudellisia kysymyksiä. Tutkimuksessa on tarkastelu erityisesti toimialan rakenteiden muutoksia ja vallitsevien sopimusehtojen kohtuullisuutta. Avaten toiminnanjohtaja Matti Numminen on webinaarissa kommentoimassa tutkijoiden tuloksia. Muita kommentaattoreita ovat toiminnanjohtaja Laura Kuulasmaa Audiovisual Producers Finland – APFI ry:stä, toimitusjohtaja Valtteri Niiranen Kopiosto ry:stä sekä hallitusneuvos Anna Vuopala opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Webinaarissa on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja tutkimuksen tuloksista.

Webinaari järjestetään torstaina 8.6. klo 14.30 ja se on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Lisätietoja löydät täältä: https://www.cupore.fi/fi/tietoa/uutiset/webinaari-sopimussuhteet-muutoksessa-audiovisuaalisen-alan-tekijaenoikeudellisia-kysymyksiae-8-6

Vastaa