0

Avate ja Muusikkojen liitto pureutuvat suoratoistoon Music x Mediassa la 7.10.2023

Muusikkojen liitto ja Avate tuottavat Music x Media -tapahtumaan suoratoistoa käsittelevän kokonaisuuden lauantaina 7.10.2023. Luvassa on katsaukset sekä av-tekijöiden että muusikkojen tilanteeseen Euroopassa ja paneelikeskustelu suoratoiston mahdollisuuksista ja haasteista, erityisesti korvausten muodostumisessa. Lauantain puhujina ovat Society of Audiovisual Author’sin pääsihteeri Cécile Despringre, Kansainvälisen muusikkojen liiton (FIM) puheenjohtajiston jäsen Horace Trubridge ja Tanskan ohjaajaliiton puheenjohtaja Rasmus Kloster Bro. Kukin heistä pitää oman puheenvuoron, joiden jälkeen he osallistuvat paneeliin, jota moderoi Avaten toiminnanjohtaja Matti Numminen.

Paneelin otsikkona on “How to get the most out of streaming?” ja keskustelu käydään englanniksi: “As it is known, streaming has impacted the distribution and consumption of music and audiovisual works. Streaming services have shaped both industries and created whole new economic structures, which were not foreseen in the early years of leading streaming services. The panel will focus on how to get the most out of streaming. What are the pitfalls and unharnessed opportunities of the current distribution paradigm from the authors’ or performers’ perspective? The well-being of these domains is closely tied to the flourishing distribution and the other way around.”

Lauantain ohjelmaan voit tutustua tarkemmin täällä.

Avate tarjoaa Näyttelijäliiton, Suomen elokuvaohjaajaliiton, sekä Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry:n jäsenille yhden päivän lipun tapahtumaan 55 eurolla. Lippuja on rajoitettu 50 kappaleen erä. Lipun voi tilata tällä lomakkeella, lasku toimitetaan sähköpostitse. Lipun varanneet ovat oikeutettuja äänestämään myös Industry Awardsien palkintojensaajista. Avaten toiminnanjohtaja Matti Numminen on ehdolla vuoden järjestövaikuttaja -kategoriassa.

Vastaa