0

Perinteistä Avaten vuosijuhlaa vietetään su 26.11. klo 17.00 alkaen Villa Kivessä

Avate kutsuu jäsenjärjestöjensä jäsenet vuosijuhlaan sunnuntaina 26.11.2023 klo 17.00 alkaen Villa Kiveen Helsingin Linnunlaulussa.

Vuoden 2022 kollegapalkintojen saajat: Vuoden elokuvaohjaaja Juho Kuosmanen, Vuoden käsikirjoittaja Daniela Hakulinen & Ilona Ahti (ei kuvassa), Vuoden elokuvanäyttelijä Emma Kilpimaa sekä Vuoden tv-näyttelijä Pirjo Lonka (ei kuvassa). Kuva Arman Zafari.
Vuoden 2022 kollegapalkintojen saajat: Vuoden elokuvaohjaaja Juho Kuosmanen, Vuoden käsikirjoittaja Daniela Hakulinen & Ilona Ahti (ei kuvassa), Vuoden elokuvanäyttelijä Emma Kilpimaa sekä Vuoden tv-näyttelijä Pirjo Lonka (ei kuvassa). Kuva Arman Zafari.

Luvassa on vapaata seurustelua ja kohtaamisia AV-alan kollegoiden kanssa, sekä aiempien vuosien tapaan julkistetaan jäsenjärjestöjen AV-palkintojen saajat ja kerrotaan Avaten ajankohtaisesta toiminnasta. Tänä vuonna on mahdollista saunoa Villa Kiven saunassa, joten oma pyyhe kannattaa ottaa mukaan.

Juhlissa on tarjolla vegaanisia purtavaa ja virvokkeita. Vuosijuhlassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Kaikki Näyttelijäliiton, SELO:n ja Sunklon jäsenet ovat tervetulleita vuosijuhlaan. Muistathan ilmoittautua mukaan 12.11.2023 mennessä tämän linkin kautta: https://forms.office.com/e/iirFuKQUjQ

Vastaa